Screenshots

Description

OogopNederland wil met haar platform iedereen de kans geven zijn of haar (sociale) project en leuke gebeurtenissen in ons prachtige land te delen waardoor het voor iedereen in één oogopslag duidelijk is wat er in de woonplaats georganiseerd wordt, wat er gaande is, waar je aan kan deelnemen, waar (vrijwillige) krachten nodig zijn of hoe een bijeenkomst geweest is om zo mensen bij elkaar te brengen.

We zijn hét sociale, digitale platform (app&website) dat op hyperlokaal niveau mensen aan stichtingen, verenigingen, sociale projecten en lokale initiatieven verbindt. Een digitaal prikbord met berichten uit jouw woonplaats.

Lokaal verbinden is ons doel. OogopNederland richt zich op het bieden van lokale & regionale actualiteit voor mensen die zich betrokken voelen bij hun woonplaats of buurt. Van een vereniging die iets moois organiseert tot de lokale boerenmarkt. Alles wat jij wilt en moet weten, vind je hier.
Download OogopNederland en begin direct. Het is gratis!

Met OogopNederland kun je:
· Alles zien wat er in jouw omgeving gaande is.
· Zelf direct berichten plaatsen.
· Plaatsen instellen die je graag wilt volgen.
· Op de hoogte blijven van wat zich nu afspeelt in jouw woonplaats.
· Alle lokale aanbiedingen zien.
· En nog veel meer…

Wij houden van snel & simpel dus hebben wij geprobeerd om onze app zo makkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Heb jij ideeën, aanvullingen of wil je heel graag iets met ons delen? Mail dan naar info@oogopnederland.nl

What's New

Version 1.2.5

We werken de OogopNederland-app regelmatig bij. Dit om de app te blijven verbeteren. Voor tips en feedback kan je mailen naar info@oogopnederland.nl

Information

Seller
OogopNederland B.V.
Size
48.9 MB
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© OogopNederland
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like