iTunes

A abrir a iTunes Store.Se o iTunes não abrir, clique no ícone da aplicação iTunes na Dock ou no ambiente de trabalho do Windows.Indicador de progresso
A abrir a iBooks Store.Se o iBooks não abrir, clique na app iBooks na Dock.Indicador de progresso
iTunes

O iTunes é a forma mais fácil no mundo de organizar e aumentar a sua colecção de suportes digitais.

Não conseguimos localizar o iTunes no computador. Para descarregar a app gratuita Baby en Kinderspel de Allessie-creative, obtenha o iTunes agora.

Já tem o iTunes? Clique em Tenho o iTunes, para abri-lo agora.

Tenho o iTunes Descarga gratuita
iTunes para Mac + PC

Baby en Kinderspel

De Allessie-creative

Abra o iTunes para comprar e descarregar apps.

Descrição

Eindeloze veel foto’s en geluiden van dieren, muziekinstrumenten, voertuigen en van familieleden & vrienden. Deze App biedt de unieke mogelijkheid om je eigen foto's te uploaden en je eigen geluiden op te nemen in elke taal die je wenst.
==================================================================
Het Baby en Kinder Spel is simpel, leuk en zal zeker zorgen voor uren geboeid luister- en speelplezier voor je peuter of kleuter. Je hebt de keuze om één foto tegelijkertijd te laten zien en door de verschillende foto’s te schuiven óf het nog makkelijker voor je kind te maken en 12 foto’s tegelijkertijd tonen, zodat ze alleen op het scherm hoeven te tikken.
Nadat je de App geopend hebt, kan je kind direct kiezen uit één van de 4 categorieën: dieren, familie, muziek instrumenten of voertuigen. Elke categorie bestaat uit een aantal items die worden weergegeven met mooie, heldere en natuurlijke foto's. Tik op een foto en je hoort, afhankelijk van de gekozen instellingen, het natuurlijke geluid (bijvoorbeeld de brul van een leeuw) of de naam van het item (nadat je deze zelf hebt ingesproken).
Wat deze applicatie uniek maakt is dat je zelf foto’s kan uploaden en woorden kan opnemen. Niet alleen onbekende foto’s tonen of onduidelijk gesproken woorden horen, maar je kind hoort jouw vertrouwde stem (of zijn eigen stem, die van papa of zijn zus) en in elke taal die jij wenst. De namen van de voorwerpen zijn steeds weer opnieuw op te nemen, een geweldige manier om de aandacht van kinderen vast te houden!

KENMERKEN:
4 categorieën: dieren, muziekinstrumenten, voertuigen en familie.
Heldere, kleurrijke en herkenbare foto’s waar kinderen dol op zijn.
Elke categorie bestaat uit een vaste selectie foto’s en natuurlijke geluiden.
MAAR er is ook de mogelijkheid om je eigen foto's te uploaden, bijvoorbeeld van je eigen fiets, hond of het instrument dat je speelt of je maakt je eigen persoonlijke familiealbum.
EN zelf de naam van het item zelf te benoemen: naam van jullie auto, familielid of huisdier.
Kinderen leren nieuwe woorden en geluiden die worden uitgesproken door de vertrouwde stem van bijvoorbeeld mama of ze luisteren naar geblaf van hun eigen hond!
Download deze unieke applicatie voor uw kleintje. Deze App leert ze nieuwe en vertrouwde personen en objecten, door jou gekozen en in elke taal die je wenst, terwijl je kind alleen maar plezier heeft!
Allessie Creative ontwikkelt educatieve en leuke applicaties voor peuters, kleuters en kinderen. Ontworpen door ouders en beoordeeld door hun kinderen en vriendjes.

Novidades da versão 1.2

Nieuw in deze versie zijn de aanpassingen voor de iPad 2.
Foto's kunnen nu direct via de camera op je iPad 2 worden gemaakt en worden opgeslagen.

Capturas de ecrã do iPad

Captura de ecrã do iPad 1
Captura de ecrã do iPad 2
Captura de ecrã do iPad 3
Captura de ecrã do iPad 4
Captura de ecrã do iPad 5

Outros também compraram

Baby en Kinderspel
Ver no iTunes
  • Gratuito
  • Categoria: Jogos
  • Actualizado:
  • Versão: 1.2
  • Tamanho: 61.7 MB
  • Idiomas: Alemão, Chinês, Espanhol, Francês, Holandês, Inglês, Italiano, Japonês, Russo
  • Programador:

Compatibilidade: Requer o iOS 4.3 ou posterior. Compatível com iPad.

Classificações do cliente

Não recebemos classificações suficientes para apresentar uma média para a versão actual deste(a) aplicação.