iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Uusimaa by ePaper Finland Oy, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Uusimaa

By ePaper Finland Oy

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Uusimaa on ilmestymisalueensa kuluttajien mielestä ylivoimaisesti hyödyllisin printtimedia ostopäätöksiä suunniteltaessa, kaikilla toimialoilla. - Nyt Uusimaata pääsee lukemaan myös iPadilla ja iPhonella. Uusimaa on Suomen Lehtiyhtymän kustantama lehti.

Lataa Uusimaa-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Uusimaasta.

Uusimaan iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Uusimaa-sovellus on sinulle ilmainen.

Uutta tässä versiossa:
- Lue ilmaiseksi rajoitetun ajan: Kaikki Uusimaa-sovelluksen lataajat saavat lukea tätä 7 päivää viikossa ilmestyvää iPad-lehteä ilmaiseksi rajoitetun kampanja-ajan.
- Paikalliset uutiset sähköisenä kesämökille mukaan: Uusimaan iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin paperinen Uusimaa. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi.Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Hyödy mainoksista: Uusimaan näköislehtiversio sisältää samat mainokset kuin lehden printtiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä ja yritysten tuotteista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan Uusimaan sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Tilaa Uusimaa: Uusimaan iPad-lehden voit tilata suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Voit ostaa yhden lehden tai tilausjakson. Lisätietoja tilaajapalvelustamme http://www.uusimaa.fi/uusimaa/tilaajapalvelu

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen App Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.uusimaa.fi

Ota meihin yhteyttä:
- Tilaajapalvelu
http://www.uusimaa.fi/uusimaa/tilaajapalvelu
- Uusimaan klubi
http://www.uusimaa.fi/uusimaa/tilaajapalvelu/kestotilaajat
- Päätoimittaja ja toimitus:
 http://www.uusimaa.fi/uusimaa/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.uusimaa.fi/uusimaa/yhteystiedot/mediamyynti

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,59 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 12,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

What's New in Version 1.7.3

* Korjaa tilauksen palauttamisessa mahdollisesti esiintyneen ongelman

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPad Screenshot 1
Uusimaa
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 1.7.3
  • Size: 4.5 MB
  • Languages: English, Finnish, Swedish
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.1.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.