iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Potensgiverne

This book can be downloaded and read in iBooks on your Mac or iOS device.

Description

At nød lærer naken kvinne å spinne, gjelder i aller høyeste grad de gamle frøknene Tilda og Elida. Søstrene på 72 og 78 år bor fortsatt i barndomshjemmet i en liten svensk by hvor tiden nærmest står stille. Alt er som det pleier, inkludert utedoen, hvor en visitt ofte blir en kald opplevelse. Da den galante og sjarmerende Alvar Klemens flytter inn i nabohuset og begynner å pusse opp, skjer det store endringer i søstrenes liv. De kjøper seg nye kjoler og glemmer helt at broren deres helst vil ha dem på gamlehjem så han kan overta barndomshjemmet som sommerhus. Ikke minst vil de også ha et skikkelig innendørs toalett, slik Alvar har skaffet seg. Men det koster mye, og nå er gode råd dyre. De to oppfinnsomme søstrene får en strålende idé til hvordan de kan skaffe seg pengene: postordresalg av potensmiddel. Dermed setter de en annonse i avisen, og fra den dagen blir ingenting som før for Tilda og Elida, for gamle damer sitter ikke der du setter dem. 
Karin Brunk Holmqvist (født i 1944) skriver bøker som leserne elsker! Debuten Potensgiverne har hittil solgt i en halv million eksemplarer, og den fortsetter stadig å lokke nye lesere. Karin Brunk Holmqvists romaner er varme og humoristiske, og de er en personlig og original hyllest til landsbygda og til vennskapet. Hovedpersonene er alltid eldre mennesker som er stolte og fornøyde med hvordan livene deres har blitt. På forunderlig og fornøyelig vis behandles kontrastene mellom gamle og nye måter å leve livet i distriktene på. Karin Brunk Holmqvist bor i Skåne i Sverige. I 2008 fikk hun Tomelilla kommunes Kulturpris. Bøkene hennes er utgitt i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Tyrkia.

Potensgiverne
View in iTunes
  • 52,99 lei
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Fiction & Literature
  • Published: 20 July 2011
  • Publisher: Silke forlag as
  • Print Length: 240 Pages
  • Language: Norwegian
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.