Снимки экрана

Описание

"Bella reiser rundt i verden" er et slags pedagogisk spill for barn. Du kan også kjenne tollene i hvert land mens du besøker naturskjønne steder.

Spillfunksjoner:
1.Preparing reiseartikler, så barn vil vite hva du skal forberede når du reiser

2. Kle seg opp, barn kan kle seg for tegnene, spillet gir mange karakteristiske klær. Du kan også lære lokale skikker mens du spiller spill.

3. Besøke de naturskjønne stedene, kan barna velge å gå til USA, Storbritannia, Japan, Kina eller Frankrike for turisme, besøke hvert lands unike arkitektoniske eller landskap, levende prestasjon, reduksjon av arkitektoniske funksjoner, med utsikt over det vakre landskapet underveis .

4. Finn de tilsvarende bygningene, se gjennom de besøkte arkitektoniske attraksjonene, test minnet om barn, utdyp inntrykket av stedene.

5. Ta bilder, ikke bare besøke naturskjønne steder, men ta også bilder som et minnesmerke, som om de er plassert i den virkelige scenen. Bildene kan også deles med venner.

La oss nå gå på tur med Bella.

Kina, en av de fire gamle sivilisasjonene, har en lang historie med opprinnelse og rask modernisering, og har skapt mange karakteristiske bygninger, for eksempel The Great Wall, Oriental Pearl Tower og så videre.

USA, verdens mest utviklede land, har travle byer og den mest populære kulturen i verden, som for eksempel Disneyland, Frihetsgudinnen og så videre.

Japan, et av de raskeste utviklingslandene, men det finnes også en rekke gamle bygninger og naturens underverker, som for eksempel Inari-helligdommen og Mt Fuji.

Storbritannia, det tidligste industrialiserte landet, men også et av de beste landene for å beholde tradisjonell kultur, som London Bridge, Big Ben og så videre.

Frankrike, den romantiske hovedstaden i verden, har den mest elegante og edle atmosfæren, som Le Louvre Museum, Triumfbuen og så videre

Информация

Продавец
HaloMobi Entertainment limited
Размер
65 МБ
Категория
Игры
Совместимость
Требуется iOS 6.0 или более поздняя версия. Совместимо с iPhone, iPad и iPod touch.
Языки
русский, английский, арабский, венгерский, вьетнамский, голландский, греческий, датский, иврит, индонезийский, испанский, итальянский, каталанский, корейский, малайский, немецкий, норвежский (букмол), польский, португальский, румынский, словацкий, тайский, традиционный китайский, турецкий, украинский, упрощенный китайский, финский, французский, хорватский, чешский, шведский, японский
Возраст
Возраст: 4+
Copyright
© HaloMobi 2018
Цена
Бесплатно

Поддерживается

  • Семейный доступ

    С помощью семейного доступа приложением смогут пользоваться до шести участников «Семьи».

Другие приложения этого разработчика

Вам может понравиться