iPhone-skärmavbilder

Beskrivning

Skap et nettverk for å hjelpe dine kjære når du ikke kan gi dem omsorg personlig.

Doro Connect & Care® er en tjeneste som er enkel i bruk, utviklet for å hjelpe deg ta vare på dine eldre familiemedlemmer ved å skape et nettverk av omsorgspersoner rundt dem. Doro Connect & Care® tilbyr en hjelpende hånd når støtte er nødvendig, og holder deg i kontakt med dine kjære, selv når du ikke er der fysisk.
Last ned appen og hold kontakten via mobiltelefonen til dine foreldre eller besteforeldre, og begynn å skape et nettverk av familie og omsorgsytere.

Hovedfunksjoner:
- HOLD KONTAKTEN - Omsorg handler ikke bare om å hjelpe. Det handler også om å holde kontakten. Doro Connect & Care® tilbyr brukervennlige meldinger og gruppesamtaler som lar deg holde kontakten med familie og venner. Del bilder og meldinger i ditt private nettverk og hold deg oppdatert på alt.
- TRYGGHETSKNAPP - Den innebygde trygghetsknappen på Doro-smarttelefonene kan stilles inn til å varsle ditt Connect & Care®-nettverk. Når en Doro-bruker trykker knappen, blir alle varslet og kan kommunisere vedrørende omsorgsforespørselen, hvorpå én av disse kan komme til unnsetning.
- DELTE PÅMINNELSER - Når det blir vanskeligere å huske ting, er det betryggende å vite at Doro Connect & Care® hjelper deg å holde oversikt over viktige hendelser og avtaler. Alle i nettverket kan legge til påminnelser.
- OMSORGSFORESPØRSEL – Mer melk? Eller hente klesvask? Samkjør dine kjæres omsorgsforespørsler daglig, med andre omsorgsytere i nettverket.
Ikke hver forespørsel etter hjelp er et nødstilfelle. Med Doro Connect & Care® er det enkelt å få hjelp til også vanlige ting som for eksempel å plukke opp noen dagligvarer.
Aktivitetsloggens funksjoner har oversikt over når du sist svarte på en samtale, og lar andre i nettverket vite om det er noen grunn til å bli bekymret.
GPS funksjonen som er bygget inn i Doro Connect & Care® er en fantastisk måte å holde din familie og venner i ditt nettverk informert om din plassering.

Med Doro Connect & Care®, kan dere holde kontakten selv når dere ikke er fysisk sammen.

Denne appen MÅ IKKE ERSTATTE tradisjonelle nødtjenester. Ved nødstilfeller må det ringes til 112 eller et egnet nummer for ditt land.

*For å få mest mulig ut av tjenesten Doro Connect & Care®, må den eldre være utstyrt med en Doro-kompatibel smarttelefon:
Doro Liberto® 820
Doro Liberto® 820 Mini
Doro Liberto® 822
Doro Liberto® 825
Doro 8030
Doro 8031

Nyheter

Version 2.0.2

Mindre buggfixar

Kundrecensioner

Ett år gratis enligt manualen men kostar 30:-/månaden...

Äkkä

Köpte en Doro 6531 för 2000:- till min gamla mamma. På Doros hemsida lovordas denna app som mkt användbar och framförallt gratis. Det står "
GRATIS OCH ENKELT ATT KOMMA IGÅNG"

Sen när telefonen kommer hem öppnar man manualen och läser att detta Conect & Care bara är gratis i ett år - därefter med avgift!

Har nu installerat appen och kommer inte igång och vidare med mindre än att jag tecknar mig för en prenumeration för 30:- i månaden!

Från gratis - till ett år gratis - till inget gratis.

Känner mig lurad då jag ingenstans på Doros hemsida sett denna information om kostnader utöver telefonen (och såklart mobilabonnemanget).

Information

Säljare
DORO AB
Storlek
51 MB
Kategori
Sociala nätverk
Kompatibilitet
Kräver iOS 8.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.
Språk
svenska, danska, engelska, finska, franska, italienska, nederländska, norska bokmål, spanska, tyska
Ålder
Åldersgräns 4+
Copyright
Copyright © 2015 Doro AB. All rights reserved
Pris
Gratis
Köp inuti app
  1. Care Subscription 30,00 kr

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverat.

Du kanske också gillar