Skärmavbilder

Beskrivning

Atij që bën mirë, qoftë mashkull apo femër, e që është besimtar, ne do t’i mundësojmë të çojë jetë të mirë, dhe vërtetë, do t’i shpërblejmë me dhuratë më të mirë se sa kanë punuar. Kuran 16:97

Radio deshmia është radio Islame në gjuhen shqipe dhe për herë të parë është hapur në vitin 2012. Radio fillimishtë fokusohet në vetem në ligjerata dhe lexim të Kuranit Famëlartë.

Nyheter

Version 2.0

- New interface
- New Kuran channel
- iPad compatible

Betyg och recensioner

Alhamdulillah

YunosA

Albanian characters will work in future versions inshaAllah.

Information

Säljare
Jonas Andreasson
Storlek
2.5 MB
Kategori
Utbildning
Kompatibilitet
Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.
Språk
engelska
Ålder
Åldersgräns 4+
Copyright
© Radio Deshmia
Pris
Gratis

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverat.

Du kanske också gillar