iTunes

Öppna iTunes Store.Om iTunes inte öppnas klickar du på appsymbolen för iTunes i Dock eller på Windows-skrivbordet.Förloppsindikator
Öppnar iBooks Store.Om iBooks inte öppnas klickar du på iBooks i Dock.Förloppsindikator
iTunes

I iTunes är det otroligt enkelt att ordna en samling av digitala mediefiler och lägga till nya.

Det går inte att hitta iTunes på datorn. Hämta iTunes nu från iTunes Store.

Har du redan iTunes? Klicka på Jag har iTunes om du vill öppna det nu.

Jag har iTunes Gratis hämtning
iTunes för Mac och PC

Blodlag

Den här boken kan hämtas med iBooks på din Mac eller iOS-enhet, och med iTunes på din dator. Böcker kan läsas med iBooks på din Mac eller iOS-enhet.

Beskrivning

Foråret er kommet til Øland. Ved kanten af det forladte stenbrud i byen Stenvik er der i løbet af vinteren blevet bygget to store luksusvillaer. I skyggen af dem står stenhuggernes gamle, vindblæste barakker. Omkring påske, da sneen er smeltet, flytter nye indbyggere til stenkysten. En af dem er Per Mörner. Han har arvet en gammel stenhuggerhytte og håber på at få lov til at være i fred for sin hjerteløse far. En anden er Vendela Larsson, hun er opvokset på øen og er nu som voksen vendt tilbage med et eneste ønske: at få lov til at møde elverne ude i det flade kalkstenslandskab, Alvaret. Hun vil bede om deres hjælp igen. Ved det gamle stenbrud i Stenvik bor også den gamle skipper Gerlof Davidsson. Han er vendt tilbage til barndomsbyen for at nyde forårssolen – måske for sidste gang. Det eneste Gerlof ved om sine nye naboer er, at de har bygget deres huse mellem troldene, som siges at bo nede i stenbruddet og elverne, som danser på Alvaret. Grænsen mellem de to verdener går ved den røde aflejring i kalkstensklippen, som kaldes blodlag, og den grænse har altid betydet ulykke. Blodlag foregår som sine to forgængere på Øland i Sverige og er alle selvstændige afsluttede romaner Skumringstimen fik Debutantprisen, Natstorm blev årets Nordiske krimi.

Blodlag
Visa i iTunes
  • 85,00 kr
  • Tillgängligt på iPhone, iPad, iPod touch och Mac.
  • Kategori: Deckare och thrillers
  • Publicerad: 15 mar 2012
  • Utgivare: Lindhardt og Ringhof
  • Utskriftslängd: 300 sidor
  • Språk: danska
  • Krav: Om du vill se boken måste du ha en iOS-enhet med iBooks 1.3.1 eller senare och iOS 4.3.3 eller senare. Du kan även använda en Mac med iBooks 1.0 eller senare och OS X 10.9 eller senare.

Kundbetyg

Det finns inte tillräckligt många betyg för att visa ett genomsnitt för denna/detta bok.