iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Adathasználat ( Data Usage ) by Webrich Software Private Limited, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Adathasználat ( Data Usage )

By Webrich Software Private Limited

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Az alkalmazás levetővé teszi, hogy minden egyes letöltött bájtot számolhass és így elkerülheted, hogy a sunyi szolgáltató, aki arra vár, hogy túllépd a havi limitet, túlzott büntetést fizettessen az amúgy is nehezen megkeresett pénzedből. Ha pedig nem használod ki a rendelkezésre álló keretet maximálisan, mert félsz, hogy túlléped a keretet, ezzel tulajdonképpen megint csak pazarlod a pénzed. Ez az alkalmazás minden egyes bájtot számol helyetted, egyszerűvé téve, hogy mindig pontosan tudd, hogy várhatóan mikor éred el a limitet és így értékes összeget spórol meg neked hónapról hónapra és nincs miért izgulnod.

Az alkalmazás főbb tulajdonságai:

A telepítés roppant könnyű. Minden, amit meg kell adnod (csak egyszer, a telepítéskor szükséges) a havi adatkorlátot (pl. 200-at a 200 MB-os havi adatforgalmi tervhez) és a havi számlázási ciklus kezdetét (például 5, ha a számlázási ciklus kezdete minden hónap 5-e). Igen, ez minden és az alkalmazás a többit elintézi.

Az alkalmazás rendelkezik egy beépített algoritmussal is, ami automatikusan figyeli, hogy melyik hálózaton, 3G, 4G, Edge, GSM stb. vagy akár wifi-n mennyi az adatforgalom. Nyugodtan átválthatsz a wifi és a cellás hálózatok között, nincs semmi gond. Az alkalmazás automatikusan elvégzi az átállást és pontosan megmondja, hogy mennyi adatot használna a másik hálózatokon.

Az alkalmazás követi a havi adatforgalmadat és egy fokozatosan változó színű oszloppal jelzi a mennyiséget. Ha biztonságosan a limiten belül vagy, akkor zöld, ha megközelíted a limitet, akkor narancsra vált, ha már majdnem átléped, vagy már átlépted a limitet, akkor bepirosodik. Ez nagyon egyszerű és rendkívűl hasznos. Ha érdekelnek a részletek, akkor azt is megmutatja, hogy mennyi volt az adott havi adatforgalom és az a keret hány százaléka.

Ez az alkalmazás rendelkezik egy úgynevezett adat doktorral*. Az adat doktor "Intelligens"-elemzést készít a használati szokásodról és előre jelzi, ha várhatóan túl fogod lépni az adatkorlátot. Ezáltal pontosabban meg tudod tervezni az adatforgalmat.

Az adat-doktor* segítségével alkalmazható a Korai figyelmeztetés, ami színjelekkel figyelmeztet, ha nagy az esélye, hogy átlépd az adatforgalmi korlátot és javaslatokat ad az adatforgalmi tervedhez, hogy ne lépd túl a limitet és amennyire lehet maximálisan ki tudd használni a rendelkezésre álló keretet.

Ha egyik barátod kölcsön kéri az iPhone-od/iPod-od egy időre és meg akarod nézni, hogy letöltött-e valamit és az megzavarta-e a havi letöltési keretedet, semmi gond. Az alkalmazás rendelkezik egy "Utolsó futtatás óta" funkcióval, ami pontosan megmutatja a korábbi eseményeket és már most megtudhatod, hogy mennyi adat volt letöltve ezen alkalmazás utolsó futtatása óta, és nem csak a hónap végén (miután megkaptad a számlát).

A "Nullázás emlékeztető" emlékeztet, hogy nullázd az havi adatforgalom-számlálót.

A "Legutóbbi újraindítás óta" menüpont megmutatja, hogy a legutóbbi újraindítás óta mennyi volt pontosan az adatletöltés.

A korlátlan adattervhez állítsd 0-ra az adatlimitet. Minden részletet látni fogsz ezután is, csak az adatforgalom limithez mért százalékos arányát nem, mivel a limit korlátlan.

*Az Adat-doktor gombot a készülék jobb felső sarkában jelenik meg. Ez a gomb csak az adott számlázási ciklus harmadik napja után jelenik meg, mivel az Adat-doktornak legalább három napra van szüksége, hogy az Intelligens-elemzést futtatni tudja.

What's New in Version 2.0

Bug Fixes + Features

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Adathasználat ( Data Usage )
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • S$ 1.28
  • Category: Utilities
  • Updated:
  • Version: 2.0
  • Size: 15.9 MB
  • Language: Hungarian
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.