iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Eksjöhus by AVIA, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Eksjöhus

By AVIA

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Detta är Eksjöhus officiella app som hjälper dig att hitta våra försäljningskontor, tomter och villavisningar. Appen innehåller en huskatalog med alla våra husmodeller och bildspelsfunktion som ska inspirera dig att hitta ditt drömhus. Vi har också valt ett axplock med texter och bilder som ger dig spännande läsning om våra hus och företaget.

Appen har positionerings- och karttjänster som visar de närmaste villavisningarna, tomterna och försäljningskontoren. Dessutom får du automatiskt en färdbeskrivning till de olika platserna. Du kan på ett enkelt sätt komma i kontakt med rätt säljare genom att klicka på telefonnummer eller på e-postadressen för kontaktpersonerna.

Tipsfunktionen i appen gör att du kan tipsa en vän med ett mejl när du hittat ditt drömhus. Tipset innehåller en direktlänk till vår hemsida som visar huset du valt.

Eksjöhus bygger ditt personliga hus. Det innebär att vi utgår från de som ska bo i huset och inte tvärtom. Detta tankesätt är en av grunderna till våra framgångar. Vår app är tänkt som ett av verktygen som skall hjälpa dig att hitta huset som passar just dig. Vi bygger hus för hela livet. Och det kräver lite extra.

What's New in Version 2.2

The app functionality has moved to our mobile web site. The app will no longer be maintained. Just tap the link in this version for up-to-date information about our houses!

iPhone Screenshot

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
Eksjöhus
View In iTunes
  • Free
  • Category: Lifestyle
  • Updated:
  • Version: 2.2
  • Size: 3.4 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.