iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to El club de la mitjanit by crpodcast@catradio.cat(Catalunya Ràdio), get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

El club de la mitjanit

By crpodcast@catradio.cat(Catalunya Ràdio)

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

"El Club de la Mitjanit" obre les portes a una manera canalla i lliure d'explicar l'esport. Pere Escobar dóna un nou impuls a "El club de la mitjanit": entrevistes punyents, històries particulars, informació rigorosa, ironia, opinió, reportatges, humor... i aquesta temporada, amb una novetat a la graella: tenim el Club obert tots els dies de la setmana, de diumenge a divendres de 22:55h a 01h i dissabtes de 00h a 01h. Aquesta temporada reforçarem la nostra oferta habitual. A l'actualitat del Barça, de l'Espanyol, del poliesportiu o dels esportistes de casa nostra hi afegirem les recomanacions del nostre "Barman", Antoni Bassas, o la peculiar visió del nostre "Gran Reserva", Joan Barril. I sempre amanit amb una bona dosi d'humor que ens porta Manel Fuentes i els "Esports Domèstics". "El club de la mitjanit" potencia el vincle amb els oients mitjançant la xarxa (Twitter, Facebook...). Dia a dia els oients poden dir-hi la seva i participar de les preguntes i propostes que llançarà el programa mitjançant l'entorn 2.0. Els nostres tertulians i col·laboradors seran, entre d'altres, Ramon Besa, Carme Lluveras, Quique Guasch, Xesco Espar, Pep Marí, Carlos Pérez de Rozas, Josep Maria Minguella, Bernat Soler, David Torras, Tian Riba, Dani Ballart, Fabián Ortiz, Albert Tomàs o Xavi Torres... El de la Mijtanit és l'únic Club que no té dret d'admissió.

El club de la mitjanit
View In iTunes
  • Free
  • Category: Sports & Hobbies
  • Language: Catalan

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.