iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Radio (Albania) by RP Apps, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Radio (Albania)

By RP Apps

Open iTunes to buy and download apps.

Description

radio albaniaRadio ( Albania)

Easy way to listen radio.
Made with the best radio stations.
Radio (Albania) has many different themes
You can choose one of the themes you like.

Radio(albania) specifications are:

*Digital Clock

you can use the Digital clock when you turn yore device.

*ALARM

You can use the alarm if you're app is loaded ore not.


*MANY BEAUTIFUL THEMES

Choose easily the themes you like and have fun.

*ADD FAVORITES.

Adding and removing the radio channel to you're favor list

*SOME OF THE RADIO CHANNELS

illyrian
R Marimanga2
R Gurbeti
R Atdheu
R Fama
R Hite
R Kanali
R Marimanga
R Marimanga DM
R Viciana
R Zemra
R Pajtimi
R Sharri
Play Mix
Atdheu.com
RadioJehona
DefJay
Idobi
HotJamz
MainMusic
RockRadio
TechnoBase
Radio (Shqipëri)

Mënyrë e thjeshtë për të dëgjuar radio.
Bërë me radio stacionet më të mirë.
Radio (Shqipëri) ka shumë tema të ndryshme
Ju mund të zgjidhni një nga temat që ju pëlqen.

Radio (Shqipëri) specifikimet janë:

* Clock Digital

ju mund të përdorni kur të kthehet aparat dixhital orën dikurshëm.

* ALARM

Ju mund të përdorni alarm në qoftë se ju nuk jeni ore app është i ngarkuar.


* Temat shumë të bukur

Lehtë të zgjedhin temat që ju pëlqen dhe have fun.

* ADD preferuarat.

Duke shtuar dhe hequr kanal të radios në listën e favorit që ju jeni

* Disa nga kanalet RADIO

illyrian
R Marimanga2
R Gurbeti
R Atdheu
R Fama
R Hite
R Kanali
R Marimanga
R Marimanga DM
R Viciana
R Zemra
R Pajtimi
R Sharri
Play Mix
Atdheu.com
RadioJehona
DefJay
Idobi
HotJamz
MainMusic
RockRadio
TechnoBase

iPhone Screenshot

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
Radio (Albania)
View In iTunes
  • USD 0.99
  • Category: Music
  • Released:
  • Version: 1.0
  • Size: 16.1 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 4.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.