iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to PH - dengang og nu -AUDIO PODCAST- by Københavns Universitet, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

PH - dengang og nu -AUDIO PODCAST-

By Københavns Universitet

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

AUDIOPODCAST Poul Henningsen dengang og nu - lysmageren i nyt lys. Kulturkritikeren og multikunstneren Poul Henningsen figurerer stadig livligt i debatten, men ofte som skræmmebillede på en udefineret ’kulturradikalisme’. Han er en mand alle har meninger om, tit på tredje hånd, hans ideer er delvis skjult af fordomme og uvidenhed, men der er også reel uenighed om ham. Dette seminar vil diskutere åbent og kritisk hvad han står for, og hvilken indflydelse han har haft på dansk livsform og bevidsthed. Seminaret vil over 12 torsdage bringe fagfolk i debat med hinanden og med publikum for at afklare PH’s indsats og betydning. De indkaldte kendere kommer fra historie, kunst-, teater-, arkitekturog designhistorie, litteratur-, sprog-, film- og medievidenskab, kvindeforskning, jura, teologi, medicin samt fra medierne og det politiske liv. De enkelte torsdage vil behandle PH’s idéhistoriske placering, PH som kritiker og lyriker, hans forhold til lys, arkitektur, byplanlægning og naturfredning, til revy og jazz, slaget om Danmarksfilmen 1935, hans kultur-, radio-, tv-kritik, hans forhold til retsopgør og flygtningedebat 1945-47, til seksualitet, kropskultur og kvindesag, til arbejderbevægelse, kommunisme og konservatisme, til reklame og forbrugerkritik. Ved tre arrangementer er indlagt sang og musik fra PH’s repertoire, og vi slutter med en paneldiskussion om PH, folkelighed, frisind og arven fra ham, med repræsentanter for flere kulturpolitiske positioner. I lighed med de tidligere forelæsningsrækker Den kulturradikale udfordring (2000) og Det stadig moderne gennembrud (2002) er seminaret lagt som gå-hjem-arrangementer på et tidspunkt og på en central adresse der skulle være bekvem for mange. Der er fri adgang for alle – så længe der er plads.

PH - dengang og nu   -AUDIO PODCAST-
View in iTunes
  • Free
  • Category: Podcasting
  • Language: Danish

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.

More by Københavns Universitet