iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app de Grote Almanak by Stichting Stimulansz, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

de Grote Almanak

By Stichting Stimulansz

Open iTunes to buy and download apps.

Description

De grote almanak app is een naslagwerk met praktische sociaal-juridische informatie. U vindt er actuele informatie over zaken als uitkeringen, arbeidsrecht, belastingen, wonen, echtscheiding, overlijden en patiëntenrecht.

Onderwerpen die behandeld worden zijn de regelingen en voorzieningen op gebieden als sociale zekerheid, arbeid, belastingen, wonen, consumentenzaken, onderwijs en personen- en familierecht. De informatie is toegesneden op de informatiebehoefte van de burger als werknemer, huurder, consument (en zijn intermediair).

De gehele Almanak, ruim 900 pagina’s is nu voor de Ipad beschikbaar. De app is eenvoudig te doorzoeken en relevantie informatie is altijd, op iedere plek binnen handbereik. De app wordt twee maal per jaar voorzien van geüpdate en actuele informatie.

Handige extra’s zijn de uitgebreide zoekfunctionaliteit, de mogelijkheid om teksten in een dossier op te slaan en te bewaren. Daarnaast is de Grote Almanak zeer toegankelijk vormgegeven waarbij men eenvoudig door de paragrafen kan ‘bladeren’.

Verder zijn er ook honderden relevante adressen in de app opgenomen en wordt er veelvuldig doorverwezen naar relevante gerechtelijke uitspraken. Een must voor iedereen die met enige regelmaat geconfronteerd wordt met sociaal juridische vragen.

What's New in Version 1.17

Update met de meest recente sociaal juridische gegevens (zomer 2014) verder met enkele optimalisaties van onder andere de zoekfunctionaliteit.

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
de Grote Almanak
View In iTunes
  • Free
  • Category: Reference
  • Updated:
  • Version: 1.17
  • Size: 24.6 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.