Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organise and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download IJsseloever by Three Publishers B.V., get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

IJsseloever

By Three Publishers B.V.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Twee bejaarde vrouwen wonen al tientallen jaren aan de rand van een Gelders dorp. De vriendinnen worden ze genoemd. Ze komen niet vaak in het dorp, ze hebben eigenlijk alleen contact met een twintigjarige jongen. Een keer peer week haalt hij de vriendinnen op, ze rijden dan naar de rivier, een kilometer of twintig stroomopwaarts. Ze kijken naar de schepen, lezen de opschriften en varen in gedachten mee naar Duitsland, naar Frankrijk. 

Zestien momenten uit hun levens zijn verborgen in de IJsselvallei ten westen van Zutphen. U vindt ze op de kaart, u kunt ze lezen door de locaties aan te raken of door te bladeren. 

‘IJsseloever’ is gemaakt door dichter Wim Brands en grafisch ontwerper Max Kisman die hun jeugd doorbrachten in de IJssel-, respectievelijk Oude IJsselvallei in de provincie Gelderland. 
Zij onderzochten de mogelijkheid van het draagbare beeldscherm als literair podium in het kader van het project ‘Poëzie op het mobiele scherm’ van het Nederlands Letterenfonds en het Mondriaan Fonds.

Bij de iPad app verschijnt een los verkrijgbare kaart van de IJsselvallei. Met behulp van de Junaio Augemented Reality browser kunnen de verschillende video-opnames bekeken worden. Download de Junaio browser van de App Store. Kies IJsseloever channel in de browser op uw smartphone. Richt op een marker op de kaart en bekijk de video. Voor meer informatie www.ttypp.nl/ijsseloever

IJsseloever is de tweede app van Stichting TYP en Three Publishers bv, Amsterdam;
Gedichten en teksten: ©2012 Wim Brands;
Tekeningen, video, grafisch ontwerp: ©2012 Max Kisman, kismanstudio.nl;
iPad app productie: Hans Frederiks;
Junaio AR programmering: Daniel Salber, mackey.nl;
TTYPP002

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
IJsseloever
View In iTunes
  • USD 1.99
  • Category: Books
  • Released: 16 May 2012
  • Version: Versie 1
  • Size: 95.4 MB
  • Language: English
  • Developer: Three Publishers B.V.

Compatibility: Requires iOS 4.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.