iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Közvilágítási hibabejelentő by Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Közvilágítási hibabejelentő

By Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport közvilágítási hibabejelentő

Ezen alkalmazás segítségével gyorsan, egyszerűen bejelentheti az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport által üzemeltetett közvilágítás hibáit. Az alkalmazás egy naprakész adatbázis segítségével beazonosítja, hogy a bejelentés helyén az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport-e a közvilágítás üzemeltetője, amennyiben más szolgáltató az illetékes, erről egy felugró ablakban informálja a felhasználót. Budapest területén a közvilágítást a BDK (Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.) üzemelteti, ezen hibákat rendszerünk sajnos nem tudja fogadni.
Használata:
Amennyiben azt tapasztalja, hogy a közterületen egy, vagy több lámpa nem világít, néhány gombnyomással megadhatja a hibabejelentés legfontosabb információit: a hiba jellegét, pontos helyét (akár begépeléssel, akár a GPS jel segítségével). Ha kidőlt lámpaoszlopot lát (pl. egy baleset, vagy fakidőlés miatt), fotózza le az alkalmazás segítségével jó fényviszonyok között, hogy ezzel is megkönnyítse a hiba elhárítását. Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni a bejelentéshez, azt is könnyedén megteheti. A hibabejelentést a telefon beépített e-mail kliensével küldi el a program.
Nem kell félnie, hogy a telefonja túl nagy méretű képet küld, amivel jelentős adatforgalmat produkál, hiszen a beállítások között megadhatja a fénykép maximális méretét is. Ha nincs a bejelentés helyszínén rendelkezésre álló adatkapcsolat, akkor a legközelebbi kapcsolódásnál akár WIFI, akár mobil internet segítségével a levelezőrendszer elküldi a bejelentést.
Köszönjük, hogy az alkalmazás használatával segíti a munkánkat!

What's New in Version 2.0

- Design frissítés

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
Közvilágítási hibabejelentő
View in iTunes
  • Free
  • Category: Utilities
  • Updated:
  • Version: 2.0
  • Size: 69.8 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, 12.9-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, 9.7-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, iPad Wi-Fi (5th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (5th generation), 12.9-inch iPad Pro (2nd generation), 12.9-inch iPad Pro Wi‑Fi + Cellular (2nd generation), 10.5-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro Wi‑Fi + Cellular and iPod touch (6th generation).

Customer Ratings

This application has not received enough ratings to display a summary.

More iPhone Apps by Budapesti Elektromos Művek Nyilvánosan Működő Részvénytársaság