iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Tot gira migdia by crpodcast@catradio.cat(Catalunya Ràdio), get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Tot gira migdia

By crpodcast@catradio.cat(Catalunya Ràdio)

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

El cap de setmana esportiu comença a l'hora de dinar: al 'Tot gira migdia' seguim tot l'esport en directe i comencem a fer boca de tot el que ens espera als camps, pistes, piscines, circuits, etc., on hi ha activitat. Recollim les declaracions dels protagonistes de tots els esports i fem el primer repàs de resultats i classificacions de la jornada. 30 minuts d'actualitat pura i dura amb tots els escenaris coberts, amb molta presència del món del motor -som en directe als gran premis de motociclisme i de Fórmula 1- del bàsquet, de les moltes categories de futbol català que juguen el migdia i, en definitiva de tot l'esport. Parlem de tot l'esport del nostre país des de l'òptica del nostre país, això és, amb rigor i sense crits però alhora apassionadament i desenfadadament. També fem la prèvia dels partits de la tarda, molt pendents del Barça, també de l'Espanyol, i volem que vosaltres, oients, participeu en el programa, i a canvi tindrem regals per a vosaltres. 30 minuts d'esport en directe perquè us comenceu a preparar per les 14 hores setmanals del "Tot gira".

Tot gira migdia
View In iTunes
  • Free
  • Category: Sports & Hobbies
  • Language: Catalan

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.