Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organise and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Una tarda a l'òpera by opera@catmusica.cat(Catalunya Ràdio), get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Una tarda a l'òpera

By opera@catmusica.cat(Catalunya Ràdio)

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

El programa de Catalunya Música Una tarda a l'òpera, amb Jaume Radigales, va celebrar amb els oients la celebració dels seus primers deu anys d'emissions amb la realització d'un programa especial en directe des del Liceu el 15 de juliol. Aquest aniversari coincideix amb la celebració dels 25 anys de l'emissora. Aquest programa va oferir entre altres actuacions la dels becats de la Fundació Victòria dels Àngels i les del tenor David Alegret, el baríton Enric Martínez Castignani, la soprano Júlia Farrés, i el compositor i pianista Manuel Garcia Morante. A més, l'especial va comptar amb diferents concursos pels oients i alguna sorpresa. El programa Una tarda a l'òpera s'emet els diumenges, de quatre de la tarda a vuit del vespre, a Catalunya Música. I ara també, segueix-nos a Facebook i Twitter!

Una tarda a l'òpera
View In iTunes
  • Free
  • Category: Music
  • Language: Catalan

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.