3 Apps in This Bundle

Screenshots

Description

Tre mindfulness Apps til halv pris. Meditation for børn og voksne. Køb Mindfulness for Børn, Sound of Mindfulness og Sound of Bornholm i en pakke til en stærk reduceret pris.
Beskrivelse af de tre Apps:

1. Mindfulness for Børn:
Et fantastisk værktøj til forældre og skolelærere. Guidede mindfulness meditations øvelser til børn.
Mindfulness for Børn er den første danske App med meditationer til børn.

Det får du ud af appen :

◉ Kvalitets meditationer til børn, som er let tilgængelige og som kan bruges i forlængelse af mindfulness undervisning i skoler, institutioner og i private undervisninger.
◉ En træning der reducerer stress og angst, udvikler opmærksomhed, fremmer evnen til følelsesmæssig regulering og skaber en følelse af samhørighed, trivsel og velvære.
◉ En App der anbefales af bla. Familievejleder Lola Jensen og Autoriseret psykolog Lene Kaslov.
◉ En App der i dag anvendes på utallige danske skoler.

Appen indeholder:

◉ Afslappende meditationer mellem fire og tolv minutters varighed : "Indre sted", "Sammenhæng mellem vejrtrækning, krop, tanker og følelser", "At finde ro" og "Lang kropsscan til større børn"
◉ Helt nye godnatmeditationer.
◉ Alle lyd indspilninger er optaget i høj kvalitet og på professionelt udstyr.
◉ Pia Holgersens dejlige beroligende stemme guider meditationerne i et roligt tempo for at opnå en total afslappende tilstand i krop og sind.
◉ Særlig udvalgte beroligende lyde i høj kvalitet ,optaget i den Bornholmske natur. Disse lyde er særdeles velegnet til at falde til ro og falde i søvn. Både for børn og voksne.

2. Sound of Mindfulness :
Lær at meditere med guidet meditation på dansk.
Ved at meditere lærer du at blive mere nærværende og du lærer at skabe positive tilstande for dig selv og andre. Du bliver bedre til at lytte til andre og mindske den stress, som de fleste af os møder hver dag.
At blive mere bevidst om dig selv og dine reaktioner, giver dig mulighed for at forholde dig objektivt til, hvad der måtte opstå i nuet. Derved opøver du evnen til at agere i stedet for at reagere.
Pia Holgersen er uddannet psykomotorisk terapeut og har bla. gennemgået Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Pia har sammen med Jannik Holgersen udviklet Sound of mindfulness DK som også findes på iTunes som album.
Denne App er et virksomt redskab til at give dig selv mere nærvær i hverdagen, fordi meditation træner din evne til at være opmærksom på det som er.
Velegnet for begyndere og mere erfarne, som støtte på vejen ind i mindfulness.
Indeholder to guidede kropsscanninger. 3 guidede meditationer på 7, 8 og 19 min. Samt to dejlige afslappende lydoptagelser fra naturen.

3. Sound of Bornholm:
Har du brug for afslappende dejlig lyd fra naturen? Prøv Sound of Bornholm.
Lydene på denne App har en beroligende effekt på nervesystemet og er derfor meget velegnet til at reducere stress, mindfulness meditation, yoga, afspænding og til personer med søvnproblemer.
Sound of Bornholm er produceret på Bornholm. Den dejlige perle i Østersøen. Lydene på denne App er optaget forskellige steder på øen og indeholder bla. meget smukke stereo lydoptagelser i høj kvalitet fra skovene, havet, klipperne og de smukke hvide sandstrande. Kombineret med lyde fra mange forskellige fugle, bla. Nattergal.
Savner du Bornholm? Brug Sound of Bornholm til at bringe minderne tilbage til de dejlige beroligende oplevelser som Bornholm byder på.
Du kan bruge Sound of Bornholm som en turistguide til at finde de dejlige omgivelser hvor lydene er optaget.

Information

Seller
Jannik Holgersen
Size
367 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Danish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2013 Jannik Holgersen
Price
App Bundle $6.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer