Screenshots

Description

Folyamatosan frissülő hírfolyamaink mindig naprakész információkkal szolgálnak a világ két legjelentősebb jövőformáló trendjével kapcsolatban. E két – mindannyiunk életére kiható – globális trend: a klímaváltozás és a fenntarthatóság.

Applikációnknak köszönhetően az Élő Bolygónk Online Szemle négy fő hírfolyamát és az azokhoz tartozó tematikus rovatok tartalmait mostantól még könnyebben, még áttekinthetőbben és még felhasználóbarátabb módon érheted el. A hírfolyamok színes mezőkben megjelenített rovatai arra is kiválóan alkalmasak, hogy akár egyetlen mozdulattal tematikus hírcsokorba rendezhesd a téged leginkább érdeklő tartalmakat. Az egyszerű megosztási és egyéb kényelmi funkciók mellett figyelmedbe ajánljuk a „Cikkgyűjteményembe” funkciót is, amelynek segítségével saját gyűjtést készíthetsz azokból a tartalmakból, amelyek különösen megragadták a figyelmedet.

Mostantól tehát még komfortosabban böngészhetsz az Élő Bolygónk négy fő hírfolyamában. A Klímahírek, az Én mit tehetek?, az Innovatív trendek és az Élménybutik friss tartalmai abban segítenek, hogy a jövőnket leginkább érintő kérdésekben mindig naprakész, tájékozott és aktív lehess. Több információ. Több tudás. Több esély. Több jövő.

What’s New

Version 1.09

A kategóriát megváltoztattuk, illetve a névben lévő elgépelést javítottuk.

Information

Seller
Kalimeraki Media Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
74.7 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like