Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Οι καταναλωτές ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την Ελληνική επικράτεια, έχουν πλέον την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν ευκολότερα, γρηγορότερα και ασφαλέστερα από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης της περιοχής τους.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή DEYAPP, στο Smartphone ή στο Tablet σας για να μπορείτε να:

- Δείτε την ανάλυση του τρέχοντος λογαριασμού σας εύκολα και γρήγορα, την λήξη προθεσμίας πληρωμής καθώς και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας, τα κυβικά που καταναλώσατε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

- Κάνετε αναφορά μιας οποιαδήποτε βλάβης εύκολα και γρήγορα με την λήψη φωτογραφίας από το κινητό σας τηλέφωνο σχετική με το συμβάν, δηλώστε την τοποθεσία της, περιγράψτε την βλάβη και στείλτε την μέσω της εφαρμογής. Μετέπειτα ενημερωθείτε με Mail για την πορεία εργασιών αλλά και την αποκατάστασή του προβλήματος.

- Μετρήστε την ένδειξη του υδρομέτρου σας χωρίς να απασχοληθείτε από τους υπαλλήλους της επιχείρησης. Με την νέα εφαρμογή μπορείτε να τραβήξετε μία φωτογραφία την ένδειξη του υδρομέτρου σας, να δηλώσετε την ημερομηνία που την καταγράψατε και να την υποβάλλετε.

- Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για προγραμματισμένες ή μη διακοπές υδροδότησης στην περιοχή σας. Μάθετε την τοποθεσία αλλά και τον χρόνο που η επιχείρηση προβαίνει σε εργασίες συντήρησης, επέκτασης ή αναβάθμισης του δικτύου.

- Ενημερωθείτε και δείτε στον χάρτη σημεία πληρωμών των λογαριασμών σας, στην πόλη που επιθυμείτε και πλοηγηθείτε αυτόματα μέσω των χαρτών.

- Επικοινωνήστε με όλους τους δυνατούς τρόπους που προσφέρει η εφαρμογή, με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης που σας ενδιαφέρει, όλο το 24ωρο.

Για σχόλια/απορίες/προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@deyapp.gr .

Download the new DEYAPP application on your smartphone or tablet and enjoy all the available features.

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.2

Bugs fixes

Πληροφορίες

Πωλητής
John Bouzanas
Μέγεθος
33 MB
Κατηγορία
Lifestyle
Συμβατότητα

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Γλώσσες

English

Ηλικία
Rated 4+
Πνευματικά δικαιώματα
Topolysis © 2018
Τιμή
Δωρεάν

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης