Screenshots

Description

Пресметајте колку изнесуваат трошоците за различни правни постапки во Р.Македонија.

Правниот калкулатор ќе ви помогне при пресметка на трошоци за правни постапки, како нотарски и адвокатски тарифи, закон за судски такси, тарифа на катастар и останати тарифи кои што ви се комплексни за толкување.

* Реалните трошоци може да варираат во зависност од карактеристиката на услугата и самиот давател на истата.

Information

Seller
Dejan Atanasov
Size
21.1 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© WeTalkIT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like