iPhone Screenshots

Description

Во оваа збирка се собрани триста изреки од повеќе од педесет православни светители од дванаесет земји во светот. Во нивните зборови е изразен духовниот опит проверен низ вековите. Во нивните зборови се одговорите на многу прашања за тоа што се случува со нас и нашите блиски. Светителите покажуваат, како божествената правда е сврзана со нашиот секојдневен живот. Таа Божја правда преобразила милиони луѓе по целиот свет и многумина ги привела кон светост и совршенство.

What's New

Version 1.5.0

Share on Facebook
Information scren

Information

Seller
Nikola Stefanovski
Size
13.9 MB
Category
Books
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Eir3 Apps
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer