iPhone Screenshots

Description

Çka shërben 3P Aplikacioni?

Klientëve të Telekomit të Kosovës ju ofron mundësinë e një kredie deri në 3 Euro (Mbushje ose Internet, me TVSH) pa asnjë provizion shtesë.


Si funksionin 3P Aplikacioni?

Ne rast se keni nevojë për mbushje apo internet me anë të aplikacionit 3P ju do të zgjedhni shërbimin që ju nevoitet, do të konfirmoni kërkesen tuaj, dhe brenda disa sekondave do të pranoni shërbimin e VALA të cilin e keni kërkuar. Gjendja e llogarisë suaj do të minusohet për vlerën e kërkuar.


Si mund te shlyhet huaja?

Për të shlyer kredinë e marrë hua, mjafton të kryeni një mbushje apo të merrni një transfer nga një perdorues tjetër ku huaja ju shlyhet automatikisht.


Kur klientët mund të marrin hua?

- Nuk keni hua tjetër të papaguar
- Jeni klient i Telekomit të Kosovës për 3 muaj e ë shumë


Sa është kosto e pagesës për klientët kur përdorin shërbimet e 3P?

Klientët e Telekomit te Kosovës paguajnë të njejtin çmim bazuar në sa kanë huazuar. Kostoja shtesë për shërbimin është 0 (Zero) Euro.

What's New

Version 1.1

Çka shërben 3P Aplikacioni?

Klientëve të Telekomit të Kosovës ju ofron mundësinë e një kredie deri në 3 Euro (Mbushje ose Internet, me TVSH) pa asnjë provizion shtesë.

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
9 Ratings
9 Ratings
DannyPrishtina

Amazing!

Long waited app is finally here! Very easy and user friendly! Wish Ipko had the same app!

kasstri

Super aplikacion, bravo 3P

Super aplikacion, bravo 3P

Tringasg4

Very needed

Super ide.
Ju pergezoj AppBites.

Information

Seller
Appbites SH.P.K.
Size
38.7 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 3P - Pret Për Pare
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like