Screenshots

Description

40 Hadithet e Imam Neveviut (rahimehullah)

Hadithet me tekst ne gjuhen arabe dhe shqipe
Mundesi per degjimin e haditheve ne gjuhen arabe
Mundesi per shperndarjen e haditheve ne rrjetet sociale apo email
Mundesi per kerkimin e fjaleve te caktuara qe gjenden ne hadith apo fusnote
Punon pa pasur nevoje per qasje ne internet

What's New

Version 1.1

Titrimi i haditheve
Permiresime gjuhesore te vogla
Rregullime te pergjithshme

Information

Seller
Hasan Cana
Size
48.8 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© DawaTools
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like