iPhone Screenshots

Description

In de app van jongerenkrant 7Days en Sevendays.nl lees je elke dag het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws, nuttige uitlegverhalen, opmerkelijke gebeurtenissen, handige tips waar je wat aan hebt en scherpe columns van leeftijdsgenoten. Ook vind je hier de leukste video's, mooiste nieuwsfoto's en interviews met talentvolle, inspirerende jongeren met torenhoge ambitie. In de app vind je elke dag een top 7 van de beste artikelen (en video's) van Sevendays.nl. Artikelen die je gelezen móet hebben. Zo ben je meteen op de hoogte en kun je weer verder.

De app 7Days Nieuws heeft drie features:

- 7x Sevendays.nl: hier vind je elke middag een verse lijst van de 7 beste artikelen van Sevendays.nl van die dag. Ook op feestdagen en in het weekend. Een dag gemist? Geen nood. Onder het kopje 'afgelopen dagen' kun je de lijstjes van de afgelopen week terugvinden.

- Uit de krant: onder aan artikelen in de papieren 7Days vind je vaak blauwe linkjes naar Sevendays.nl. Daar gaat een artikel verder, vind je meer informatie of een video. In de sectie 'Uit de krant' staan deze linkjes overzichtelijk bij elkaar. Scheelt jou weer een url intypen.

- Social media: Wil je ons niet alleen via de app, maar ook op andere manieren blijven volgen? Dat kan! Via Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp... U vraagt, wij draaien. In het onderdeel 'Social media' lees je hoe je ons kunt volgen.

What's New

Version 1.9

- Performance improvements

Information

Seller
Jongerenplatform Young and Connected B.V.
Size
76.1 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Copyright
© 2015 Uitgeverij Young & Connected B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like