Screenshots

Description

Vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel bieden wij professionele en persoonlijke dienstverlening op maat. Holtzapfel bestaat sinds 1978 en is gespecialiseerd in de horecabranche. Als een van de weinige kantoren in het land richten wij ons specifiek op deze markt. Door de jaren heen hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen. En weten steeds meer ondernemers ons kantoor te vinden, voornamelijk op recommandatie van bestaande klanten.

U kunt bij ons kantoor terecht voor het verwerken en controleren van de financiële administratie, loonadministraties, het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van diverse fiscale aangiften (IB, VpB en OB). Daarnaast adviseren en begeleiden we bij ondernemersplannen, financiering, oprichting of overname van bedrijven, de aanvraag van vergunningen en andere financiële en fiscale vraagstukken.
U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Kennisbank Personeel
Kennisbank Rechtspersonen
Kennisbank Auto & Fiscus
Stel een vraag
Snel een offerte

What’s New

Version 1.7

Update in berichten

Information

Seller
AppTomorrow BV
Size
28.2 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Catalan, French, German, Italian, Portuguese, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AppTomorrow
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like