iPhone Screenshots

Description

Shoqëria Përmbarimore “AEF BAILIFF SERVICE” shpk është krijuar sipas ligjit Nr. 10031 datë “Për shërbimin përmbarimor privat”. Përvoja disavjeçare e Përmbaruesit Gjyqesor Privat, Emiljano Gjoza dhe stafit ka sjellë si rezultat ekzekutimin e shumë çështjeve përmbarimore.

Duke marrë parasysh nevojen e tregut si dhe nevojën e madhe të kreditorëve për ekzekutimin e titujve ekzekutivë janë punësuar Juristë me eksperiencë, protokollistë, postier dhe financier. Të gjithë personat e punësuar janë diplomuar dhe janë njohës të mirë të programeve kompjuterike dhe zotërojnë gjuhët te ndryshme si; anglisht, Italisht etj.

Shoqëria ushtron aktivitetin e saj në Rr.Muhamet Gjollesha , Nr.82, H.3, Ap. 9 Kati i 4, Tiranë. Ambjentet janë përshtatur dhe pajisur për zhvillimin e aktivitetit te AEF shpk.. Ambjentet jane te pajisur me të gjitha pajisjet e nevojshme per zhvillimin e ankandeve.

What’s New

Version 1.0.1

Bugs fix

Information

Seller
Briljant Kasami
Size
21.4 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© @AEF BAILIFF SERVICE
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer