iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Aftonbladet by Aftonbladet Hierta AB, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Aftonbladet

By Aftonbladet Hierta AB

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Välkommen till Aftonbladets app med nyheter, reportage, tv-program, live-rapportering, debatt och mycket mer.
Läs Sportbladet med Sveriges vassaste sportkrönikörer och Nöjesbladet med full koll på underhållning, film och musik.

Du som accepterat platstjänster avseende Aftonbladets applikation i din iOS-enhet godkänner att Aftonbladet använder sig av så kallad geo-targeting, vilket innebär att Aftonbladet löpande samlar in uppgifter om din geografiska position.

Uppgifterna används för att kunna ge dig platsanpassad information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation såsom sms eller e-post. Informationen kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra digitala tjänster, såsom artiklar och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till andra bolag inom Schibstedkoncernen. Aftonbladet sparar och kan komma att använda uppgifterna upp till sex (6) månader efter att uppgifterna samlats in.

Genom att du laddar hem, alternativt uppdaterat Aftonbladets applikation samtycker du till behandlingen enligt ovan. Om du inte längre vill att Aftonbladet ska kunna samla in uppgifter om din geografiska position kan du när som helst slå av platstjänster på din mobiltelefon. Du har också möjlighet att, en gång per år, få information om vilken information som finns sparad om dig, genom att kontakta Aftonbladets personuppgiftsombud.

Personuppgiftsansvarig är Aftonbladet, organisationsnummer 556100-1123, Västra Järnvägsgatan 21, 105 17 Stockholm.

Hör gärna av dig med idéer och synpunkter - vi lyssnar!

mobilt@aftonbladet.se

Hälsningar
Aftonbladet

What's New in Version 4.1.5

Käre läsare,

Så här i det alltmer täta höstmörkret passar vi på att slänga in en liten men förhoppningsvis värmande uppdatering med följande nyheter:
* Har du tänkt på att det kunde kännas lite hoppigt när man scrollade neråt i artiklar? Det var Aftonbladet-loggan i toppen som försvann för snabbt. Nu är upplevelsen lika mjuk som din favoritmössa.
* Vi har lagt till funktionen "Filma LIVE med talk-back" i Tipsa-delen av appen (som du hittar under menyknappen längst upp till vänster). Med andra ord kan du nu live-sända tips till redaktionen som i sin tur kan tala tillbaka till dig. Det är så man knappt tror sina öron men så är det.
* Vi har också snyggat till rutan som frågar om du vill slå på GPS för appen. Ingen mer popup som ser ut som alla andra popups från iOS (dvs tråkiga). Vad du väljer däremot är så klart fortfarande upp till dig.
* Om man ville dela en artikel via facebook eller twitter så blev länken fel om man tryckte på delaknapparna i artikeln. Nu är det rätt igen.
* Några buggar har strukit med i processen. Våra tankar är med deras anhöriga.

Tack till alla som gett feedback! Vi läser allt och jobbar hårt på att förbättra appen. Vi vill även passa på att tipsa om att skicka ett mail till mobilt@aftonbladet.se om ni upplever något problem med appen. Här på App Store har vi tyvärr ingen möjlighet att återkoppla till er.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5

Apple Watch

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
Aftonbladet
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
Offers Apple Watch App for iPhone
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 4.1.5
  • Size: 25.6 MB
  • Apple Watch: Yes
  • Languages: English, Czech, Dutch, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Spanish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

0 0 0 We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.
All Versions: