iPhone Screenshots

Description

Aplicació oficial de la Universitat de les Illes Balears (UIB) adreçada a estudiants i professors de títols oficials de grau i màster. S’hi accedeix mitjançant les claus d’UIBdigital.

Segons la seva matrícula vigent, els estudiants poden veure l’horari personalitzat, l'horari de tutoria i contactar amb els professors.

Addicionalment, mitjançant un servei de notificacions, poden consultar les notes finals (provisionals i definitives) des del mateix moment que es publiquen.

Els professors poden veure l'horari de docència presencial de les assignatures que imparteixen incloses en la seva assignació docent del curs acadèmic actual.

Disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès. S’accedeix a l’aplicació, per defecte, en l’idioma que es té configurat al servei d'identificació única (UIBdigital).

Aplicació desenvolupada pel Centre de Tecnologies de la Informació de la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració de l'Obra Social la Caixa i dissenyada per la Direcció de l'Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional de la UIB.

------------------------------------------------------------------------------

Aplicación oficial de la Universitat de les Illes Balears (UIB) dirigida a estudiantes y profesores de títulos oficiales de Grado y Máster, a la que se accede mediante las claves de tu UIBdigital.

Según su matrícula vigente, los estudiantes podrán visualizar su horario personalizado, ver el horario de tutoría y contactar con sus profesores.

Adicionalmente, mediante un servicio de notificaciones, podrán consultar sus notas finales (provisionales y definitivas) desde el mismo momento de su publicación.

Los profesores podrán ver el horario de docencia presencial de las asignaturas que imparten incluidas en su asignación docente del curso académico actual.

Disponible en tres idiomas catalán, castellano e ingles accederán, por defecto, al que se tenga configurado en el servicio de identificación única (UIBdigital).

Aplicación desarrollada por el Centro de Tecnologías de la información de la Universitat de les Illes Balears con la colaboración de la Obra Social-“La Caixa” y diseñada por el Servicio de estrategia de comunicación y promoción institucional de la UIB.

Information

Seller
Fundacio Universitat-Empresa de les Illes Balears
Size
33.1 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Catalan, Spanish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© UIB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like