iPhone Screenshots

Description

Primi ili pošalji novac na više od 400 Ininih maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske, isplati dobitke sa svog računa Hrvatske lutrije ili ga jednostavno nadopuni te nadoplati svoj SuperSport račun!

Aircash omogućuje brzo i jednostavno slanje novca između korisnika usluge, bez komplikacija, banaka ili internetskog bankarstva. Korisnici upotrebljavaju Aircash mobilnu aplikaciju za slanje i primanje novca, dok se same uplate i isplate vrše na prodajnim mjestima Aircash partnera (primjerice na maloprodajnim mjestima Ine u Hrvatskoj), a moguća je i uplata kreditnim/debitnim karticama. Isto tako, moguće je uplatiti i isplatiti sredstva sa online računa Hrvatske Lutrije kao i uplatiti na online račun SuperSport kladionice.

Slanje novca se izvršava trenutačno, a za korisnike je proces jednostavan kao slanje poruka. I sve to uz vrlo povoljne naknade, bez banaka, bez popunjavanja obrazaca te u samo 3 klika!

Kod primanja novca obavještavanje korisnika izvršava se potpuno automatski putem mobilne aplikacije. Transakcije je moguće obaviti od 0-24 putem kartica ili u radno vrijeme poslovnica klijenata koji nude uslugu (primjerice na Ininim maloprodajnim mjestima), a koje su za razliku od poslovnica banaka, vrlo često otvorene 24 sata dnevno, vikendima i praznicima. Također, primatelj novac može podignuti svega nekoliko sekundi nakon uplate, na bilo kojem prodajnom mjestu Aircash partnera.

Aircash je odlično rješenje za sve koji trebaju novce odmah!

What's New

Version 2.0.3

• SuperSport je novi partner, uplati sredstva na svoj SuperSport račun
• Mogućnost pregleda iznosa transakcija u više valuta
• Priprema aplikacije za proširenje na nova tržišta, nove partnere te nova prodajna mjesta
• Također, tu su i dodatna poboljšanja te optimizacija rada same aplikacije.

Information

Seller
aircash d.o.o.
Size
25.1 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© aircash
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like