iPhone Screenshots

Description

Aplicatiu mòbil d'informació sobre la qualitat de l'aire a Catalunya.

Aquesta aplicació gratuïta per a telèfons intel·ligents permet saber quina és la qualitat de l’aire mesurada a les estacions més properes a la ubicació de l’usuari. Per tant, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc es pot obtenir informació sobre la qualitat de l’aire que es respira.
La informació s'obté a partir de les dades de les estacions de mesurament de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Qualitat de l’Aire repartides per Catalunya i dóna informació sobre els nivells actuals dels següents contaminants: ozó (O3), diòxid de nitrogen (NO2) i partícules de diàmetre inferior a 10 micres (PM10).

L’aplicació és molt completa i també mostra sobre un mapa, l’estat de la qualitat de l’aire a cada una de les estacions. Permet consultar un gràfic històric d’evolució setmanal. L’usuari pot compartir informació sobre qualitat de l'aire a través de twitter, facebook o enviant un e-mail a un amic i també pot obtenir recomanacions sobre la salut, planificar activitats esportives a l’aire lliure i consultar el pronòstic de la qualitat de l’aire a tot Catalunya, tant per al mateix dia com per a l’endemà. A més inclou informació addicional sobre la qualitat de l’aire.


Aplicación móvil de información sobre la calidad del aire en Cataluña.

Esta aplicación gratuita para teléfonos inteligentes permite saber cuál es la calidad del aire medida en las estaciones más cercanas a la ubicación del usuario. Por tanto, en cualquier momento y desde cualquier lugar se puede obtener información sobre la calidad del aire que se respira.
La información se obtiene a partir de los datos de las estaciones de medición de la Red de Vigilancia y Previsión de la Calidad del Aire repartidas por Cataluña y da información sobre los niveles actuales de los siguientes contaminantes: ozono (O3) , dióxido de nitrógeno (NO2) y partículas de diámetro inferior a 10 micras (PM10) .

La aplicación es muy completa y también muestra, sobre un mapa, el estado de la calidad del aire en cada una de las estaciones. Permite consultar un gráfico histórico de evolución semanal. El usuario puede compartir información sobre calidad del aire a través de twitter , facebook o enviando un e-mail a un amigo y también puede obtener recomendaciones sobre la salud, planificar actividades deportivas al aire libre y consultar el pronóstico de la calidad del aire en toda Cataluña, tanto para el mismo día como para el día siguiente. Además incluye información adicional sobre la calidad del aire.

What's New

Version 1.2.2

Es permet la ubicació de l'usuari en el mapa.

Se permite la ubcación del usuario en el mapa.

Information

Seller
Generalitat de Catalunya
Size
4.3 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Catalan
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Generalitat de Catalunya 2014
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like