Screenshots

Description

Originele, oorspronkelijke oproepen voor ambulance, politie en brandweer uit heel Nederland nagenoeg real-time op je iPhone? Alarmfase 1 biedt het. Oftewel, nog voordat een brandweerauto de kazerne verlaat, weet jij al wat er aan de hand is. Je krijgt dezelfde oproep, slechts enkele seconden nadat deze verstuurd is aan de oorspronkelijke hulpdiensten!

* Let op:
De politie maakt heel weinig gebruik van dit systeem, je zult dus nooit veel politieberichten zien. Ook sommige ambulance korpsen maken gebruik van een ander systeem.

* Eerste week (altijd) gratis:
Voor iedereen geldt: Installeer de app en neem een gratis "Weekabonnement" , de eerste week heb je de volledige functionaliteit gratis en kun je zelf ervaren wat Alarmfase 1 doet.

* Wat vind je van Alarmfase 1?
Wij zijn nieuwsgierig, laat je review achter in de App Store, maar mocht je daarnaast ons iets willen laten weten, stuur je bericht naar: info@alarmfase1.nl

What’s New

Version 3.1.0

- kleine bugfixes

Ratings and Reviews

appelforeverNL ,

De beste alarm App tot op heden

De beste alarm app tot op heden. Werkt goed en vlug. en zoals netjes aangegeven, politie doet het in geen enkele app. WIl graag wel voor een jaar betalen. Heb net een maand alvast gekocht. Wat ik eerst even van de makers zeker wil weten.. kan de push op je iPhone en op iPad? WIl graag betalen, maar 2 x .. Opzet van de app is goed, werking is goed, vlot en zie er netjes uit. Top gedaan.. geld mag het best kosten..mits je op je iPhone en iPad kan gebruiken.. Bij bijna alle push in app apps zo.. bij deze kunnen jullie dit vermelden. Staat niets op de site, ook niet in iTunes of app te vinden hierover.. enige tip.. misschien handig dit ergens in de app of in iTunes te vermelden.. zullen veel mensen toch duidelijkheid over willen hebben.
5 sterren app

Simons53091 ,

Echt wel verbeterd

Ik heb m nu een paar dagen maar na die update is geeft hij echt veel meer berichten. Ik zie zelfs veel meer dan op Alarmeringen. Van die app snap ik helemaal niks.

Alleen maar goed toch dat de ontwikkelaar direct ingrijpt en dat communiceert? Ik hou daar wel van.

En ik zit. toch nog in de gratis periode, misschien gooi ik er een maandje tegenaan. Net zo duur als Alarmeringen, maar daar kijk ik toch nooit op

Corvdm ,

Perfecte app!

Werkt prima!

Information

Seller
Jeroen Strating
Size
22.4 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Stratinc
Price
Free
In-App Purchases
  1. Jaarabonnement $6.99
  2. Maandabonnement $0.99
  3. Kwartaalabonnement $1.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like