iPhone Screenshots

Description

albaniareport.al është një portal i dedikuar lexuesit dhe vetëm lexuesit. Qëllimi i albaniareport.al është të ju informoje për lajmet më të fundit dhe më të sakta nga Shqipëria dhe nga bota. Aktualitete, opinione, politikë, video, teknologji, show biz, gossip dhe shumë të tjera. Vetëm në një vend.

Information

Seller
Briljant Kasami
Size
22.1 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
© Albania Report 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer