iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app AlbaniaSmartGuide Albanese by BravoNext SA, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

AlbaniaSmartGuide Albanese

By BravoNext SA

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Udhëtimi dhe jetojnë në Shqipërinë e sotme, një vend i lashtë ripërtërihet vazhdimisht. Ne ofrojmë mbështetje me udhëzuesin tonë për turistët dhe banorët të cilët duan të zbulojnë bukurinë e saj, në mes të Mesdheut, duke përfshirë historinë, artin, kulturën mijëvjeçarë. Qytetit, monumentet, Riviera, e getaways qytetit, ne tregoni atyre që ju me drejtime të detajuara dhe orë të transportit.

What's New in Version 1.1

New lay out and new points of interest

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
AlbaniaSmartGuide Albanese
View in iTunes
  • Free
  • Category: Travel
  • Updated:
  • Version: 1.1
  • Size: 18.4 MB
  • Languages: English, Italian
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 4.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.