iPad Screenshots

Description

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.Veçoritë kryesore:- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion

- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.Mundësitë shtesë për argëtim përfshijnë edhe 4 lojëra me 6 nivele, ku ato përfshihet:- Madheshtori - marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.

- Sfiduesi - Zbulo shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.

- Memoruesi - Mbaje në medn shkronjën që sheh dhe zbulo ilustrimin për atë shkronjë.

- Treni - Gjej cilat prej katër shkronjave është e sakt në bazë të ilustrimit në tren.

What's New

Version 1.1.1

Bug fixes!

Ratings and Reviews

3.9 out of 5

16 Ratings

16 Ratings

Fantastic app for kids

Likatech

A great application designed for kids to learn the Albanian alphabet in a fun and easy way. Sweet narration, great effects, awesome illustrations. The right app for your kid. Worth the money for the premium version.

Well done!

Niliriana

Amazing app. Great job!

Perfekt

Urbanway

Aplikacion perfekt. Dicka qe i ka mungu tregut. Shpresoj qe Lisa do mesoj shkronjat me kete app. Çmimi eshte shume i arsyeshem duke dite qe ky nuk eshte aplikacion qe perdoret nga masa. Urime per punen.

Information

Seller
TRIGONOM SH.P.K.
Size
64.2 MB
Category
Games
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPad.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Trigonom sh.p.k.
Price
Free
In-App Purchases
  1. Verzioni i Plote $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like