Screenshots

Description

Een gezonde kijk op schoonheid

Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin behandelingen worden uitgevoerd, welke niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt.
In het kader van preventieve geneeskunde biedt Alizonne zeer effectieve behandelplannen voor gewichtscorrectie, suikerziekte, hoge bloeddruk, darmproblematiek, overmatige transpiratie en huidaandoeningen.
In cosmetische geneeskunde biedt de kliniek een zeer breed scala aan niet-chirurgische behandelingen als laser, led, ipl, radiofrequentie, injectables en ultrasound voor huid en haar van lichaam en gezicht.

In het verlengde van de cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een huidverzorgingsprogramma met de productlijnen van MBR (Medical Beauty Research), Dermalogica en Obagi.

U vindt vestigingen van Alizonne in Meijel en Vlijmen.

What's New

Version 1.1

- Maak kennis met Alizonne Kliniek
- Maak direct een afspraak
- Maak gebruik van onze kortingskaart
- Bekijk onze video’s
- Nieuws en columns

Information

Seller
Nandina Beheer B.V.
Size
32.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Arabic, Azerbaijani, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AppTomorrow
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like