iPhone Screenshots

Description

DE ALLEDAAGSE

DE ROUTES VAN DE 4DAAGSE IN NIJMEGEN.
Wandelliefhebbers van over de hele wereld weten Nijmegen feilloos op de wandelkaart te plaatsen. Zo’n 40.000 wandelaars komen elk jaar in de derde week van juli naar de oudste stad van Nederland tijdens de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen, kortweg 4daagse genoemd. De Vierdaagse geniet internationale bekendheid en in combinatie met de Vierdaagsefeesten is dit evenement goed voor zo’n 1,5 miljoen bezoekers.

Heel gezellig, maar ook heel druk. Er zijn dan ook heel veel wandelaars die juist rust en ruimte nodig hebben en volop willen genieten van de natuur en cultuur. Voor die wandelaars is deze Alledaagse app ontwikkeld. Maar ook voor mensen die nog eens willen nagenieten of juist willen trainen voor de volgende editie. Met het downloaden van deze app heb je de eerste stap al gezet!

Wellicht ken je het Rijk van Nijmegen al van een dagje uit, een gezellig weekend of een langer vakantieverblijf. Of heb je al eens deelgenomen aan de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen? Als je een Vierdaagseloper bent, dan krijg je met de Alledaagse een hele andere ervaring. De Alledaagse verloopt in de geest van de 4daagse, maar individueel wandelen staat voorop. Je bepaalt de starttijd zelf, net als de afstand.

In deze app staan alle routes van de Vierdaagse, zowel de 30, 40 als 50 kilometer. De routes zijn hetzelfde als de Vierdaagse, maar je kunt op elke plek starten. En heb je geen zin om de gehele omschreven route in een keer te lopen, dan ga je gewoon een andere keer verder. Het belangrijkste is dat je geniet van de omgeving en de prachtige natuur, want tijdens de Vierdaagse blijft daar weinig tijd voor over.

Onderweg wordt informatie gegeven over de omgeving, zoals bijvoorbeeld over een kasteel of natuurgebied waar je tijdens de 4daagse zo voorbij wandelt. Daarnaast zijn er interessante wetenswaardigheden over de Vierdaagse zelf te vinden en worden er tips gegeven voor horecagelegenheden waar je onder het genot van een hapje en een drankje even uit kunt rusten. Zo wordt de alledaagse een bijzondere ervaring. We wensen je veel wandelplezier in het Rijk van Nijmegen toe!

What’s New

Version 1.0.1

- Veiligheidsupdates

Information

Seller
Buro Kloeg BV
Size
9.6 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 BeleefRoutes BV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer