iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Alles over het universum leren en leuke spellen spelen vanaf 7 jaar en ouder by kevin Doll, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Alles over het universum leren en leuke spellen spelen vanaf 7 jaar en ouder

By kevin Doll

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Ben je nieuwsgierig naar het universum? En hou je ook van spelletjes spelen? Deze app is een mix van beidde. Je wordt begeleid door Dex, hij weet echt alles van het universum en onze planeet af. Hij neemt je zelfs mee op een reis naar de maan.

Terwijl je door de app "heen loopt, speelt en zweeft" zal je alles vertelt worden over het universum en wat ermee te maken heeft, denk b.v. aan het poollicht hier op aarde of de satellieten en nog veel meer...

Heb je je altijd al bepaalde dingen afgevraagd of wil je gewoon meer weten over de ruimte?
Want wat doet een satelliet? Wat is dan een ruimte-sonde? Hoe ziet een space shuttle er aan de binnenkant uit? Wat is een ruimtestation? En heb je nou overal in de ruimte een speciaal pak nodig? En hoe zit het met de zwaartekracht? En heb je nog veel meer van dit soort vragen. Dex legt het je allemaal kort en krachtig uit doormiddel van ZELF interactief bezig zijn, films en beeldmateriaal.

Verschillende hemellichamen komen aan bod.
Sterrenclusters, kometen, asteroïden, melkwegstel, planeten, vallende sterren, sterrenstelsels, sterrenhopen, nevels, supernovarest en natuurlijk nog veel meer....ook zal Dex je vertellen over over astronauten, over de space-shuttles of een ruimtestation.

Ook zijn er filmpjes te zien van het universum, of bijvoorbeeld de binnenkant van een spaceshuttle, zonnevlammen,meteoriet inslag, en meerdere filmpjes... in Engels en Nederlands. Hiervoor heb je wel een internet/wifi verbinding nodig. Mocht je dat niet hebben, dan geen nood, de filmpjes zijn optioneel.

Verschillende spelletjes tussendoor spelen maakt deze app nog leuker. Speel bijvoorbeeld met zwaartekracht met gekke objecten. Of laat een astronautje lekker stuiterend zonder al te veel zwaartekracht lopen over de maan. Schiet met een alienschip alles uit de lucht. Wees superaustronaut en kijk uit voor de asteroïden die je om de oren vliegen, en meer...

Dex praat Nederlands.

Interessant vanaf zo'n 7+ jaar.

What's New in Version 1.2

* IOS 8 gereed gemaakt
* Speelbaar op alle ipads

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Alles over het universum leren en leuke spellen spelen vanaf 7 jaar en ouder
View in iTunes
  • $4.99
  • Category: Education
  • Updated:
  • Version: 1.2
  • Size: 100 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.