iPhone Screenshots

Description

AMSS, najveće i najstarije udruženje vozača u Srbiji, kome je poverenje ukazalo preko 100 hiljada članova, od sada Vam je još bliže i dostupnije preko mobilne aplikacije. Članovi srpskog nacionalnog automobilskog kluba, ali i ostali vozači, imaće najbitnije informacije na jednom mestu!

Više nije bitno gde ste, dovoljno je da u ruci imate mobilni telefon, a tako i svu pomoć, usluge, informacije i savete iz AMSS.

AMSS mobilna aplikacija omogućava Vam brzu komunikaciju sa Operativnim centrom AMSS kako biste dobili neophodnu pomoć na putu, popravke, šlepovanje, ali i savet i informacije. Više ne morate telefonski objašnjavati gde se nalazite, dovoljno je da putem aplikacije pošaljete sms jednim klikom našem operativnom centru sa koordinatama i u najkraćem roku pomoć će stići do Vas. Stanje na putevima Vam je od sada uvek dostupno na mapi koja obuhvata sve informacije koje Vam mogu biti od značaja za planiranje vaše rute ili puta u Srbiji, kao i video, uživo kamere, sa 18 najferkevntnijih saobraćajnica, za sada samo u Beogradu. Sa opcijom „u Vašoj blizini“ jednostavno će te pronaći vama najbliže mesto za uslugu ili dokument koji vam je potreban. Aplikacija vam daje odgovore na pitanja kako i gde da izvadite neophodna međunarodna vozačka dokumenta, šta su TAG uređaji, koliko koštaju, kako da ostvarite popuste i gde možete da ih kupite. Putem naše aplikacije možete platiti parking u svim zonama I svim gradovima Srbije.

Uz AMSS mobilnu aplikaciju u džepu su vam pravila i propisi koji važe u Srbiji i EU. Više ne morate da se pitate koliko će vas koštati registracija vozila, dovoljno je da upišete neophodne podatke i to odmah saznate. Isto važi i za cenu putarine. Imate opciju i da preko “daljinara” vidite udaljenost do vašeg odredišta i dobijete predloženu rutu. Kada je osiguranje vašeg auta, vas i vaše porodice u pitanju, dostupna vam je kompletna informacija o svim proizvodima AMS Osiguranja kao i online kupovina. Vrlo lako i pregledno možete da se obavestite o svim pogodnostima različitih vrsta osiguranja i izaberete ono koje najviše odgovara vašim potrebama I navikama.

AMSS mobilna aplikacija nudi potpuni, sveobuhvatni, ažurirani pregled najpotrebnijih informacija u vezi sa putovanjem i saobraćajem, ali i mogućnost trenutnog pozivanja pomoći, kada je ona neophodna, kupovina ili obnovljanje AMSS članstva na nekoliko klikova, i još mnogo korisnih podataka kao što su:

• „granični prelazi“
• „radovi na putu“
• „obustave saobraćaja“
• „kalkulator registracije“
• „registracija u Vašoj blizini“
• „tehnički pregled u Vašoj blizini“
• „tehnički pregled u Vašoj blizini“
• „prodaja i dopuna TAG uređaja“
• “online kupovina putnog zdravstvenog osiguranja”
• „prekršaji i kazne“

Vaš AMSS

What's New

Version 1.0.3

Omogućeno je jednostavnije logovanje članova AMSS za vlasnike članskih kartica AMSS izdatih do 21.01.2018. godine i aktuelnih članskih kartica AMSS, koje imaju i platnu funkciju iz DINA platnog sistema.Logovanje se vrši unosom/odabirom pravilne kombinacije podataka članstva u AMSS u 3 brza koraka:

1. šestocifreni članski broj sa žute članske kartice, odnosno sa bele članske kartice za članove koji imaju osnovni clanski paket u AMSS,

2. ime i prezime člana AMSS,

3. registarska oznaka vozila koje je vezano za konkretno članstvo u AMSS.

Ratings and Reviews

3.1 out of 5
18 Ratings
18 Ratings

Beskorisna i stalno neispravna App

BataAca

Mozda dobro zamisljena ali jako lose uradjena App. Nemoguce se ulogovati, videti stanje na putevima i dr. Ili je sredite da funkcionise ili je skinite sa Apple Store. Nemojte Apple Store da brukate posto vec mesecima obecavate da cete je srediti .

Hmmmm

Draganj1.

Ne moze se logovati sa novim clanskim kartama

Jednostavno i korisno

ence86

Ubacite Kraljevo za placanje parkinga. Hvala unapred i samo nastavite ovako.

Information

Seller
Branko Cvetic
Size
35.4 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Auto-moto savez Srbije
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like