Screenshots

Description

Antikom është përpjekje nga historianë të pavarur që kanë gjurmuar dhe mbledhur atë lloj materiali që do t'iu bëj te kuptoni formën e vërtetë të fenomenit më kriminal të historisë "komunizmit".

Information

Seller
Leotrin Elmazi
Size
10.9 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Oshtima
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer