iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app ANWB Onderweg – Verkeer, Parkeren en Tanken by ANWB, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

ANWB Onderweg – Verkeer, Parkeren en Tanken

By ANWB

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Onderweg - je slimme bijrijder voor verkeer, parkeren en tanken

ANWB Onderweg is meer dan 2 miljoen keer gedownload en brengt je in één app alles wat je onderweg nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden) in de buurt, ANWB file alert bij vertraging op opgeslagen routes, een betrouwbare routeplanner, actuele benzineprijzen (ook LPG en CNG), parkeertarieven in 160+ steden op straat en in parkeergarages, parkeergeld betalen in 160+ steden met de parkeer-betaaldienst ANWB Parkeren, de locatie van je auto en de Wegenwacht.

Maak kennis met de meest complete app voor mobiliteit van Nederland.

Gebruik van de ANWB file alert, ANWB Parkeren en Mijn auto is exclusief voor ANWB leden. Alle andere functies zijn openbaar en gratis voor iedereen.

De 6 handige functionaliteiten in deze app (versie 3.0.3):

1. Verkeersinformatie: overzicht van het verkeer in de buurt en op je vaste routes
Krijg direct een overzicht van de actuele verkeerssituatie in de buurt of op je route, zoals files (alle wegen), flitsers (snelwegen) en wegwerkzaamheden. Gebruik de kaart om te pannen/zoomen naar iedere locatie in Nederland en ontdek wat daar de actuele verkeerssituatie is. De lijst met incidenten wordt bijgewerkt aan de hand van wat je op de kaart ziet en het gebruikte zoomniveau.

2. Mijn routes en file alerts: ga geïnformeerd op weg
Rijd je vaak dezelfde route bijv een woon-werk route en wil je op de hoogte gehouden van de actuele verkeerssituatie van die route? De Onderweg app biedt ANWB leden de mogelijkheid je frequent gereden routes eenvoudig op te slaan. Door vervolgens een ANWB file alert in te stellen, word je gratis op de hoogte gehouden op jouw gewenst tijdstip indien er vertraging is op jouw opgeslagen routes.

3. Parkeren: locaties, tarieven en eerlijk betalen
Bekijk de uitgebreide parkeermogelijkheden in de app. De app geeft inzicht in de tarieven en openingstijden van de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden zoals zones, parkeergarages, P+R locaties, parkeerterreinen en parkeren met MobyPark. Het is tevens mogelijk op een postcode of adres te zoeken en daarvan de parkeermogelijkheden te bekijken. Indien je parkeergeld wil betalen met ANWB Parkeren, kun je eenvoudig de zonecode invoeren of selecteren op de kaart of uit de lijst. Je start je transactie met je eigen kenteken of van iemand anders. Bij terugkomst bij je auto stop je de transactie weer met een druk op de knop. Zo betaal je alleen voor de tijd die je nodig hebt en betaal je niet meer onnodig te veel. In de app zitten handige herinneringen om je te helpen te herinneren aan de lopende betaling. ANWB Parkeren werkt betrouwbaar en gemakkelijk. Het is beschikbaar in meer dan 160+ steden. Je betaalt je parkeergeld achteraf via je bankrekening en alleen voor de tijd dat je hebt geparkeerd. Kijk voor ledenvoordeel en gratis registratie op https://www.anwb.nl/mobielparkeren

4. Tanken: altijd goedkoop tanken
Bekijk tankstations in de buurt (benzine/diesel/LPG/CNG) voor actuele prijzen. Tevens tonen wij van de 4000 tankstations de openingstijden en de voorzieningen zoals verse broodjes en koffie. Heb je een tankstation gevonden met ‘ANWB Ledenvoordeel’? Tank dan daar uw benzine en spaar voor korting op vertoon van je lidmaatschapskaart! Voor meer informatie over ANWB Tanken, ga naar https://www.anwb.nl/tanken

5. Mijn auto: nooit meer je auto kwijt
Raak nooit meer je auto kwijt. Gebruikers van ANWB Connected zien de locatie van hun auto in de app. Meer over ANWB Connected vind je in de ANWB Connected Car app en binnenkort ook in deze app.

6. Wegenwacht: direct hulp bij pech
ANWB Onderweg werkt samen met de ANWB Wegenwacht app.

Let op, door de grondige vernieuwing van de app zul je helaas eenmalig opnieuw moeten inloggen met je ANWB account en opgeslagen routes opnieuw moeten instellen om de ANWB file alert te ontvangen.

What's New in Version 3.0.3

Bedankt dat je de Onderweg app gebruikt. Blijf vooral je feedback sturen middels de Feedback-knop in de app. Naast alle vernieuwingen die we de komende periode zullen toevoegen, werken we hard aan het verwerken van jullie feedback in de app.

Deze update bevat een beveiligingsverbetering.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
ANWB Onderweg – Verkeer, Parkeren en Tanken
View in iTunes
  • Free
  • Category: Navigation
  • Updated:
  • Version: 3.0.3
  • Size: 52.3 MB
  • Language: Dutch
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.