Screenshots

Description

L'app AreaDUM és un nou servei de B:SM i l'Ajuntament de Barcelona per estacionar en les àrees senyalitzades al carrer per fer la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM). AreaDum és de descàrrega gratuïta i no té cap cost d'utilització per a l'usuari. S'ha d'utilitzar en totes les zones de Barcelona on el senyal vertical indica un codi DUM. Com funciona? Un cop has aparcat el vehicle, inicies l'estacionament, i un cop abandones la teva plaça finalitzes l'operació. Des de l'inici tens 30 minuts com a màxim per a realitzar les tasques de càrrega i descàrrega. Així de fàcil. Aquest sistema substitueix completament l'antic disc horari, que ja no és vàlid des del 2 novembre 2015.
A més, i com a valor afegit l'app AreaDum et donarà alertes mitjançant un sistema d'avisos configurables abans que s'acabi el temps màxim autoritzat. Les empreses poden obrir un compte de flota des www.bcn.cat/area que els permetrà realitzar els estacionaments de tots els seus vehicles fàcilment i alhora amb l'avantatge de disposar d'un extracte mensual de totes les seves operacions accessible pel portal d'usuari. Amb la nova App AreaDUM podràs veure més en tot moment quant de temps disponible d'estacionament restant queda, i on està el vehicle. Tindràs també accés a notícies i novetats de l'Àrea i si ho necessites, tens una zona de suport tècnic que et resoldrà dubtes i t'ajudarà sobre aspectes relacionats amb l'App. de forma personalitzada.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

La app AreaDUM es un nuevo servicio de B:SM y el Ayuntamiento de Barcelona para estacionar en las áreas señalizadas en la calle para realizar la Distribución Urbana de Mercancías (DUM). AreaDum es de descarga gratuita y no tiene ningún coste de utilización para el usuario. Debe utilizarse en todas las zonas de Barcelona donde la señal vertical indica un código DUM. ¿Cómo funciona? Una vez has aparcado el vehículo, inicias el estacionamiento, y una vez abandonas tu plaza finalizas la operación. Desde el inicio tienes 30 minutos como máximo para realizar las tareas de carga y descarga. Así de fácil. Este sistema sustituye completamente el antiguo disco horario, que ya no es válido desde el 2 de noviembre de 2015.
Además, y como valor añadido la app AreaDum te dará alertas mediante un sistema de avisos configurables antes que acabe el tiempo máximo autorizado. Las empresas pueden abrir una cuenta de flota desde www.bcn.cat/area que les permitirá realizar los estacionamientos de todos sus vehículos fácilmente y a la vez con la ventaja de disponer de un extracto mensual de todas sus operaciones accesible por el portal de usuario. Con la nueva App AreaDUM podrás ver además en todo momento cuánto tiempo disponible de estacionamiento restante queda, y donde está el vehículo. Tendrás también acceso a noticias y novedades del Área y si lo necesitas, tienes una zona de soporte técnico que te resolverá dudas y te ayudará sobre aspectos relacionados con la App. de forma personalizada.

What's New

Version 1.6.2

Compatible amb noves versions de sistema operatiu
- - - - - - - - - - - - - - - -
Compatible con nuevas versiones de sistema operativo

Information

Seller
Ajuntament de Barcelona
Size
30.7 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Catalan, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© Ajuntament de Barcelona
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like