Screenshots

Description

Ky aplikim Mobile ka per qellim:

Informim mbi te rejat nga AAC
Te informoheni mbi te drejtat e tije gjate udhetimit
Te raportoni nje shkelje te konstatuar te te drejtave te tyre.
Te informaoheni mbi mënyrat e përfitimit te asistences nga linjat ajrore si dhe mënyrat e kontaktimit te tyre

What's New

Version 1.1

Bug fixes and performance improvement.

Information

Seller
Erdet Kellici
Size
15.6 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© ProCentIS Group
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like