Screenshots

Description

Aplikacioni ne vete permbane rreth 30 teste te autoshkolles ,ne te cilat teste ju mundeni ta testoni veten tua sj si dhe njekohesisht te mesoni prej tyre.
Testet jane nje ndihmese shume e madhe sa i perket regullave dhe shanjave te komunikacionit per ju para se te paraqiteni ne testin e vertete ne Autoshkolle.
Aplikacioni mund te perdoret edhe ne munges te internetit ose offline.

What's New

Version 2.0.7

Improvement in performance

Ratings and Reviews

Update Te lutem!!

Valdrin Fetoshi

Ne shumicen e rasteve nuk shihen pyetjet! Jane te mbuluara nga figurat!! :(

Kun nto se kii

Komandant Xonni

Ja kisha fut qysh mendon ti,e jo qysh osht me ligj..

Information

Seller
Kujtim Durguti
Size
26.8 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 sofTech.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like