iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender inviterer i 2017 danske børn med på en spændende rejse til Burkina Faso.

I denne app kommer skoleelever på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Burkina Faso. De oplever børneliv i guldminerne, livet ude på landet, slum i bydelen Zone 1 i Ougadougou, Burkina Fasos fantastiske natur og dyreliv - og meget andet.

Ud fra opgaver vælger eleverne billeder og stof ud og skaber deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen og dele med andre. Arbejdet indgår som en del af undervisningsforløbene, og kræver computere eller iPads med internetforbindelse - samt skolernes UNI-Login.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også på U-landskalenderens website, så eleverne kan gøre de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2017.u-landskalender.dk.

App’en er en del af det undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2017. Det består af elevbogen “Guldets forbandelse”, en lærervejledning, et website med mange opgaver og materialer til flere f*g samt denne iPad-app. Hele materialet kan ses og bruges på 2017.u-landskalender.dk.

Information

Seller
Danida
Size
30.2 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPad.
Languages
English, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Malay, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Thai, Traditional Chinese, Turkish, Vietnamese
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Danida
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like