iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender inviterer i 2018 danske børn med på en spændende rejse, hvor de oplever Jordan og møder flygtningene fra Syrien.

I denne app kommer skoleelever på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Jordan. De oplever børneliv i hovedstaden Amman, i flygtningelejren og blandt beduinerne. De ser den spændende souk og kommer med på arbejde mange steder. Og så oplever de fantastiske steder blandt oldtidens ruiner, i ørkenen og andre steder i Jordans natur.

Ud fra opgaver vælger eleverne billeder og stof ud og skaber deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen og dele med andre. Arbejdet indgår som en del af undervisningsforløbene, og kræver computere eller iPads med internetforbindelse - samt skolernes UNI-Login.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også på U-landskalenderens website, så eleverne kan gøre de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2018.u-landskalender.dk.

App’en er en del af det undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2018. Det består af elevbogen “Månestenen”, en lærervejledning, et website med mange opgaver og materialer til en hel række f*g samt denne iPad-app. Hele materialet kan ses og bruges på 2018.u-landskalender.dk.

Information

Seller
Danida
Size
29.7 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPad.
Languages
Danish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Danida
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like