iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender inviterer i 2016 danske børn med på en spændende rejse til Tanzania og Zanzibar.

I denne app kommer skoleelever på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Tanzania. De oplever børneliv i kæmpebyen Dar es Salaam, livet ude på landet og ved kysten, masaistammens landsby, Tanzanias storslåede natur og dyreliv - og meget andet.

Ud fra opgaver vælger eleverne billeder og stof ud og skaber deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen og dele med andre. Arbejdet indgår som en del af undervisningsforløbene, og kræver computere eller iPads med internetforbindelse - samt skolernes UNI-Login.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også på U-landskalenderens website, så eleverne kan gøre de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2016.u-landskalender.dk.

App’en er en del af det undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2015. Det består af elevbogen “Amals hemmelighed”, en lærervejledning, et website med mange opgaver og materialer til flere f*g samt denne iPad-app. Hele materialet kan ses og bruges på 2016.u-landskalender.dk.

Information

Seller
Danida
Size
25.1 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPad.

Languages

English, Czech, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Danida
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like