iPhone Screenshots

Description

Acum ai orașul în mâna ta!

Baia Mare City App este aplicația care îți pune la dispoziție cele mai interesante locuri și evenimente din orașul tău! Evenimente vibrante, restaurante elegante pub-uri relaxante sau cazare ieftină sunt doar câteva din informațiile pe care le găsești în aplicație.

Ești din Baia Mare?
Construiește-ți un flux de informații bazat pe propriile tale interese! Fii mereu atent la promoții și nu rata nici un eveniment care se petrece în locurile tale preferate. Fii la curent cu știrile din orașul tău! Este un concert de jazz pe care nu vrei să îl ratezi? Un festival în aer liber? Vrei să vezi un film și nu știi ce să alegi? Aplicația dispune de o selecție de restaurante, baruri, cafenele, pub-uri și alte obiective care te țin la current cu viața orașului. Mai mult, îți pune la dispoziție programul cinematografului Cinema City Baia Mare, îmbinat cu recenziile filmelor găsite pe www.cinemagia.ro, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere.

Ești doar în trecere?
Chiar dacă ești doar în trecere prin Baia Mare, aplicația te ghidează înspre locurile de interes, îți oferă acces la informații și telefoane utile și îți pune la dispoziție un ghid ca să găsești repede ceea ce te interesează. Vrem să vezi și tu de ce suntem îndrăgostiți de orașul nostru.

Câștigă timp – descarcă aplicația Baia Mare City App și explorează orașul!

What’s New

Version 1.42

Feed updated

Information

Seller
THE NEW ADS DIGITAL SOCIEDAD LIMITADA
Size
22.5 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Basque, Romanian, Spanish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© The New Ads S.L.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like