Screenshots

Description

Een eigen winkel in een eigen pand. 1 Mei 2014 heb ik, Marie-Kristien, de stap genomen om mijn droom te verwezenlijken. Na 20 jaar nauwe samenwerking met mijn moeder en familie in Maas Modes Dames was ik er helemaal klaar voor. Zo ontstond ‘Bankgeheim’ in de voormalige ABN AMRO bank in Sas van Gent. De ideale locatie voor een conceptstore. Dat betekent dat we een bijzondere mix van merken en producten in huis hebben met een moderne belevenis van winkelen. De naam heb ik te danken aan Nelleke Strijkers, eigenaresse van modezaak SPRMRKT. Ik heb haar ontmoet op vakantie en sprak over mijn plannen. We zijn gaan brainstormen en ineens was ‘ie er: Bankgeheim.

Ik struin veel beurzen af, om zo de ideale mix van merken te vinden, stijlvol en draagbaar. Weekendjes buitenland om zo het straatbeeld op te nemen, want wij “Nederlanders” zijn terughoudend en voorzichtig wat mode betreft.
Ons streven is dat je in 1 keer bij ons kunt slagen. Sportief, feestelijk, zakelijk, voor ieder moment en iedere emotie. Ook voor het ‘complete plaatje’ – zowel kleding, schoenen, handtassen als juwelen. De kracht van Bankgeheim is de combinatie van het assortiment en onze passie om iemand te adviseren, we doen namelijk niets liever dan kijken wat bij jou past.

Ikzelf, en de 4 werknemers van Bankgeheim stellen ons voor onder ‘guest editors’. Neem zeker eens een kijkje als je meer over ons, en onze stijl wilt weten.

What's New

Version 1.1.3

Bugfixes

Information

Seller
Marie Kristien Poppe
Size
17.5 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Marie Kristien Poppe
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like